Friday, September 7, 2012

İncik Kebabı Tarifi













İncik Kebabı


MALZEMELER

4 Adet Kuzu Incik

1 Adet Kirmizibiber

1 Adet Dolmalik Biber

1 Çay Kasigi Salça

1 Adet Sogan

1Litre Su

1 Çay Kasigi Tane Karabiber

1 Çay Kasigi Rosemary

3 Adet Defne Yapragi

1 Tatli Kasigi Tuz

4 Adet Patates

8 Adet Taze Fasulye

YAPILIŞI

Kuzu incikleri temizlendikten sonra tencereye aktarin. Biberlerin çekirdek

yataklarini çikardiktan sonra iri parçalar halinde dograyin ve etin üzerine

ekleyin. Sulandirilmis 1 çay kasigi domates salçasini ilave edin.

Soganin kabuklarini soyduktan sonra iri iri dograyin. 1 litre suyu tencereye

aktarin. Son olarak 1 çay kasigi rosemary, 3 adet defne yapragi ve 1 tatli

kasigi tuzu tencereye aktarin. Etler yumusayana dek pisirin. Önceden

hasladiginiz patates ve taze fasulyelerle birlikte servis yapin.

No comments:

Post a Comment